Aštuntoji diena vasaros akademijoje „Margas drugelis“

  • Paskelbta: 2024-06-24
  • Kategorija: Renginiai

Paskutinė diena vasaros akademijoje „Margas drugelis“ buvo ypatinga ir jaudinanti: vyko išleistuvės, kurios paliko neišdildomus įspūdžius visiems dalyviams. 1-4 klasių mokiniai kartu su savo vadovėmis R. Mieliauskiene, A. Sutkauskiene, V. Pikeliene, D. Bernatoniene, O. Peseckiene, Ž. Norvaiše, D. Savickiene, A. Slavinske, I. Balinskiene ir E. Juškeviūte išvyko į nuostabų Raubonių parką, esantį Pasvalio rajone.

Nuo pat atvykimo vaikai buvo apsupti įvairių pramogų ir džiaugsmo. Jie suposi ant spalvingų karuselių, šaudėsi lazeriniais ginklais. Po smagių pramogų visi susirinko papietauti. Bendroje pietų pertraukėlėje vaikai ir jų vadovės mėgavosi gardžiais užkandžiais, dalijosi įspūdžiais apie praėjusias dienas, juokėsi ir prisiminė smagiausias akimirkas. Tai buvo puiki proga dar kartą pabūti drauge ir pasidalinti šiltais prisiminimais.

Po pietų prasidėjo kūrybinės veiklos sesija – veidų puošyba. Vaikai entuziastingai leidosi piešti įvairius spalvingus drugelius, gėles ir kitus mielus piešinius ant savo veidų. Tai buvo nuostabi galimybė išreikšti savo kūrybiškumą ir pasijusti ypatingais. Spalvingi veidai švytėjo šypsenomis ir džiaugsmu. Vėliau vaikai la parke aplankė gyvūnėlius, juos šėrė. Diena tęsėsi linksmybėmis ant batutų, kur vaikai šokinėjo aukštyn ir žemyn, džiaugdamiesi judėjimo laisve ir energija. Jie taip pat išbandė čiuožimą ant padangų, kuris suteikė adrenalino ir įspūdingų akimirkų. Vaikai negalėjo nustoti šypsotis ir juoktis, dalindamiesi džiaugsmu su draugais.

Dienos pabaigoje visi susėdo piknikui, kur mėgavosi skaniais užkandžiais ir gaiviaisiais gėrimais, dalinosi paskutinėmis vasaros akademijos akimirkomis. Vaikai ir vadovės džiaugėsi praleistu laiku, dėkojo vieni kitiems už draugystę ir bendradarbiavimą. Pikniko metu buvo galima pajusti tikrą bendruomenės dvasią ir šiltus jausmus, kurie suartino visus dalyvius.Tai buvo puikus būdas užbaigti šią ypatingą vasaros akademijos kelionę. Visi dalyviai išsiskirstė kupini įspūdžių, šypsenų ir malonių prisiminimų, nekantriai laukdami kitų metų vasaros akademijos.

Autorius:
Eglė Ryšytė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas