Antroji diena vaikų vasaros akademijoje „Margas drugelis“

  • Paskelbta: 2024-06-16
  • Kategorija: Renginiai

Antroji diena vaikų vasaros akademijoje „Margas drugelis“ prasidėjo energingai – visi susirinko į kiemą žaisti kvadrato. Šis žaidimas praskaidrino nuotaiką ir padėjo vaikams susikaupti tolimesnėms dienos veikloms.

Po aktyvios pradžios komandos su savo vadovėmis išsiskirstė lankyti įvairių miesto įstaigų. Raudonųjų komanda, vadovaujama R. Mieliauskienės, A. Sutkauskienės ir V. Pikelienės, aplankė Radviliškio miesto ligoninę. Žaliųjų komanda, vadovaujama D. Bernotienės ir O. Peseckienės, vyko į apylinkės teismą. Mėlynųjų komanda su Ž. Norvaiše ir D. Savickiene priešakyje aplankė priešgaisrinę gelbėjimo tarnybą. Geltonųjų komanda, kuriai vadovavo A. Slavinskė, I. Balinskienė ir E. Juškevičiūtė, lankėsi policijos komisariate. Šių apsilankymų metu vaikai susipažino su įvairių profesijų atstovais, sužinojo apie jų darbo specifiką ir svarbą bendruomenei. Po įdomių ir informatyvių vizitų visi sugrįžo į mokyklą, kur aktų salėje 1-4 klasių mokinių komandos pristatė profesijas.

Dienos pabaigoje mokiniai dalijosi savo įspūdžiais apie apsilankymus, pasakojo, kas juos nustebino ir kas paliko didžiausią įspūdį. Buvo akivaizdu, kad vaikai įgijo daug naujų žinių ir patirčių, kurios praplėtė jų supratimą apie įvairias profesijas ir jų svarbą. Antroji diena vaikų vasaros akademijoje „Margas drugelis“ buvo ne tik smagi, bet ir labai naudinga. Vaikai grįžo namo sužinoję daug naujo, kupini įspūdžių ir nekantriai laukdami kitos dienos nuotykių ir veiklų.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas