Septintoji diena vasaros akademijoje „Margas drugelis“

  • Paskelbta: 2024-06-24
  • Kategorija: Renginiai

Vakar buvo jau septintoji – priešpaskutinė diena vasaros akademijoje „Margas drugelis“. Diena prasidėjo mankšta su muzika, kuri visus nuteikė pozityviai ir paruošė dienos veikloms. Mokinių nuotaika buvo ypatingai pakili, nes visi žinojo, kad laukia daug įdomių ir linksmų veiklų.

Po mankštos visi susirinko į klases, kur diskutavo apie vasaros akademijos patirtis ir įspūdžius. Vaikai dalinosi savo mėgstamiausiomis akimirkomis, pasakojo apie naujus draugus ir išmoktas pamokas.

Dienos tema buvo „Žaidimų ir pramogų diena“, kuri 1-4 klasių mokiniams vyko parke. Radviliškio Gražinos pagrindinės mokyklos direktorius E. Dailidonis tare žodį, įkvėpė vaikus bei skatino juos aktyviai dalyvauti ir įsitraukti į veiklas. Po direktoriaus kalbos prasidėjo smagios veiklos, kurias vedė profesionalūs animatoriai. Vaikai dalyvavo įvairiuose žaidimuose bei užduotyse, dainavo dainas, šoko.

Didžiausią įspūdį paliko putų diskoteka, kurioje vaikai šoko ir džiaugėsi, mėgaudamiesi putomis ir muzika. Po putų diskotekos visi susėdo piknikui, mėgavosi skaniais užkandžiais ir gaiviaisiais gėrimais, dalinosi įspūdžiais apie dieną ir visą praleistą laiką vasaros akademijoje.

Baigiantis dienai, vaikai išsiskirstė namo, kupini įspūdžių ir geros nuotaikos, laukdami rytojaus – paskutinės dienos vasaros akademijoje „Margas drugelis“, kuri žada būti ypatinga ir kupina staigmenų. Tai buvo dar vienas neįkainojamas dienos akimirkų ratas, kai kiekvienas vaikas pajuto tikrą bendruomenės dvasią ir draugystės jėgą.

Autorius:
Eglė Ryšytė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas