Šeštoji vasaros akademijos „Margas drugelis“ diena

  • Paskelbta: 2024-06-24
  • Kategorija: Renginiai

Šeštoji vasaros akademijos „Margas drugelis“ diena vieniems dalyviams prasidėjo mankšta, o geltonųjų ir mėlynųjų komandos žiūrėjo filmą mokyklos „Verdės“ kino salėje.

Tądien buvo kūrybos diena, tema „Kodėl vasara dovanoja spalvas?“ Dienos veiklos skatino vaikus mąstyti apie vasaros grožį ir spalvingumą. Pas mokytoją O. Kablienę vaikai aiškinosi, ką reiškia fito dizainas ir kaip jis gali būti pritaikomas kasdieniame gyvenime. 1-4 klasių mokiniai sužinojo, kaip augalai ir gėlės gali tapti meno kūriniais, ir kūrė savo fito dizaino projektus. Pas mokytoją S. Laurutį, naudodami rašalą ir siūlus, mokiniai gaminosi gražias atvirutes. Mokytojos V. Vaičiūnienės vedamose pamokose vaikai mokėsi fotografavimo meno. Jie išbandė įvairias fotografijos technikas, mokėsi kompozicijos ir šviesos valdymo. Šios pamokos ne tik suteikė vaikams naujų įgūdžių, bet ir leido atrasti naują hobį. Su mokytojomis V. Pikeliene ir D. Bernatoniene mokiniai spalvino užrašą, skirtą Radviliškio miesto gimtadieniui. Vaikai džiaugėsi galėdami prisidėti prie miesto šventės.

Po pietų vaikai poilsiavo savo klasėse. Vieni žiūrėjo filmą, kiti spalvino, piešė. Tai buvo puikus laikas atsipalaiduoti ir pasidalinti dienos įspūdžiais su draugais. Vaikai džiaugėsi praleidę dar vieną turiningą ir nuotaikingą dieną vasaros akademijoje „Margas drugelis“, ir nekantriai laukia naujų nuotykių ir įspūdžių, kuriuos atneš kitos akademijos dienos.

Autorius:
Eglė Ryšytė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas