Stovykla „Vasaros nuotykiai“

  • Paskelbta: 2024-07-02
  • Kategorija: Renginiai

Stovyklos „Vasaros nuotykiai“ atidarymo metu specialiųjų klasių mokiniai dalijosi prisiminimais apie nuotykius ir įspūdžius, patirtus ankstesnių stovyklų metu. Vėliau stovyklautojai dalyvavo piešimo ant veidų, tatuiruočių ir papuošalų gamybos kūrybinėse dirbtuvėlėse, kurios vyko mokyklos laisvalaikio erdvėje „VERDĖ“. Pasipuošę ir gerai nusiteikę stovyklos dalyviai mokyklos kiemelyje susitiko su Kake Make ir Šunyčiu Patruliu. Su šiais personažais vaikai žaidė, šoko, gamino didelius muilo burbulus. Po to vyko šokių pamokėlė. Vėliau „Fab Lab“ laboratorijoje stovyklautojai pasidarė maišelius su užrašais. Diena buvo kupina daug gerų emocijų ir įspūdžių.

Antrąją stovyklos „Vasaros nuotykiai“ dieną vyko sportinės veiklos. Mokyklos sporto aikštelėje stovyklautojai rungtyniavo estafečių varžybose.

Po varžybų pramogavo Radviliškio plaukimo baseine, kur buvo tikrai labai smagu.

Trečiąją stovyklos „Vasaros nuotykiai“ dieną stovyklautojai vyko į Šiaulius. Akropolyje žaidė boulingą. Po žaidimo vaikai pietavo užkandinėje „McDonald's“

Ketvirtoji diena stovykloje „Vasaros nuotykiai“ – meno ir poilsio diena. Veiklos vyko mokyklos laisvalaikio erdvėje „VERDĖ“ ir dirbtuvėlėse. Stovyklautojai iš karoliukų vėrė vardines apyrankes, su tautodailininke J. Kurmanskiene darė sapnų gaudykles, žaidė stalo žaidimus, mokyklos kino salėje žiūrėjo filmą ir poilsiavo. Šeštadienį vaikai vyks į Klaipėdą, kur lankysis jūrų muziejuje, delfinariume, pabuvos prie jūros.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas