Mūsų mokiniai Žynio konkurse

Žinojimas- tai ne pasakojimas, ne mokslinė teorija, o kiekvieno asmeninė patirtis. Daugiau sužinoti, pasisemti patirties vasario 15 dieną mokiniai iš viso rajono rinkosi į Lizdeikos gimnaziją, kur vyko jau 29-asis Žynio ir Žyniuko konkursas. Šiame konkurse dalyvavo ir mūsų mokyklos mokiniai, kurie varžėsi 3, 4, 5–6 ir 7–8 klasių kategorijose. Klausimai buvo iš įvairių mokslo ir gyvenimo sričių, todėl atsakymus reikėjo gerai ir logiškai apgalvoti. Konkurencija buvo didelė, bet kiekvienas konkursas turi savo laimėtojus. Džiugu, kad sėkmė aplankė ir mūsų mokyklos mokinius.

4 klasių kategorijoje pirmą vietą laimėjo ketvirtokas Martynas Kirlys ( ruošė mokytoja J. Nėjienė), 5–6 klasių tarpe I vietos nugalėtoju tapo 5a klasės mokinys Matas Samulis, o antrą vietą užėmė šeštokas Pijus Navickas (mokinius ruošė mokytoja L. Škėmienė). Sveikiname ir mūsų mokyklos mokytoją Gritą Dumskienę, kuri dalyvavo gimnazistų tėvų Žynio konkurse ir užėmė pirmą vietą.

Nors kiti mokiniai prizinių vietų nelaimėjo, jie džiaugėsi galimybe dalyvauti ne tik konkurse, bet ir organizuotose edukacinėse veiklose.

Dėkojame mokiniams, garsinantiems Gražinos pagrindinę mokyklą.

Autorius:
Laima Škėmienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas