Ištikimiausiųjų 2023-2024 mokslo metų skaitytojų apdovanojimas

Radviliškio Gražinos pagrindinės mokyklos bibliotekininkės E. Ryšytė ir J. Matulaitytė apdovanojo ištikimiausius bei aktyviausius mokyklos bibliotekos lankytojus. Pasitelkus modernią informacinę sistemą MOBIS, buvo išrinkti patys aktyviausi 2023–2024 mokslo metų skaitytojai, kurie nuolatos lankė biblioteką ir uoliai skaitė knygas. Pradinukų tarpe ypač išsiskyrė šie mokiniai: Nojus Jankauskas 2a, Andrėja Petravičiūtė 2c, Danielius Matonis 3a, Karina Lipkinaitė 3b,Rusnė Domrina, Benediktas Janulevičius, Airinga Domeikaitė, Nerilė Rachmanaitė ir Gabija Raubaitė 3c,Eva Budavičiūtė, Emilija Bloškytė, Gabrielė Mišeikytė 4a, Andrėja Plotnikovaitė 4b.Visi skaitytojai apdovanoti knygomis!

Taip pat 5–8 klasių mokinių tarpe buvo aktyvių skaitytojų: Viltė Jermalavičiūtė, Goda Šimkutė ir Rugilė Banionytė 5b, Ugnius Budavičius ir Eva Peleckaitė 6a, Miglė Pralgauskaitė, Elija Paškevičiūtė ir Ermita Dervinytė 6b, Evaldas Gapšys ir Gustė Kačerauskaitė 7a, Arnas Janulionis 7b, Emilija Songailaitė, Lėja Tarvydaitė ir Vakaris Kavalevskij 8a.

Dauguma mūsų mokyklos mokinių taip pat skaito knygas miesto bibliotekoje ar įsigyja jas knygynuose, tačiau šiame renginyje buvo pagerbti būtent tie, kurie ištikimai lankė mokyklos biblioteką ir taip prisidėjo prie jos gyvavimo bei skaitymo puoselėjimo. Džiaugiamės, kad turime tokių uolių skaitytojų ir nekantriai laukiame kitų mokslo metų tikėdamiesi, jog apdovanotųjų gretos dar labiau padidės. Knyga – tai langas į pasaulį, o mūsų biblioteka – vieta, kur tie langai atveriami kasdien!

Autorius:
Bibliotekos informacija

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas