Kalėdinis krepšinio 33 turnyras

  • Paskelbta: 2023-12-22
  • Kategorija: Renginiai

Nueinantys 2023-tieji vėl sukvietė krepšinio gerbėjus į sporto salę dalyvauti tradiciniame turnyre. Šventės dalyvius pasveikino ir garbingos kovos palinkėjo mokyklos direktorius Egidijus Dailidonis. Renginyje varžėsi net devynios komandos – trys tėvelių, viena mokytojų ir penkios moksleivių. Kovos vyko dviejuose pogrupiuose. Iš pirmo pogrupio į pusfinalius išėjo buvusių mokinių komanda – Ožiogolas ir mokytojų komanda, o iš antro – tėvelių komanda Karūnos ir buvusių mokinių komanda Gražiniečiai. Finale trečia liko mokytojų komanda – Vitalijus Kuranda, Nerijus Maskaliovas, Karolis Balsys ir Vaiva Vaičiūnienė, antrą vietą iškovojo Ožiogolas – Lukas Krištapas, Merūnas Žukauskas, Medardas Žukauskas, Melanijus Lukšys, o nugalėtoja tapo tėvelių komanda Karūnos - Žymantas Kirlys, Darius Domkus ir Evaldas Jurpalis.

Baudų metimo turnyre virė atkakli kova. Net trys dalyviai pataikę po 8 baudas varžėsi dėl antros-trečios vietų. Po baudų permetimo trečias liko Nojus Astrovskis, antrą vietą iškovojo tėvelis – Žymantas Kirlys įmetęs 9 baudas, o šio turnyro laimėtoju tapo tėvelis Evaldas Jurpalis pataikęs visas 10 baudų iš dešimties galimų.

Šventės prizininkai buvo apdovanoti diplomais ir medaliais, visi dalyviai buvo pakviesti pasivaišinti kava, arbata, vaisiais, saldumynais.

Renginio organizatoriai dėkoja dalyviams, sirgaliams ir linki gražių artėjančių švenčių. 

Autorius:
Fizinio ugdymo mokytojai.

Nuotraukos:
Jurgita Martyšovienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas