Penktoji vasaros akademijos „Margas drugelis“ diena

  • Paskelbta: 2024-06-24
  • Kategorija: Renginiai

Penktoji vasaros akademijos „Margas drugelis“ diena 1–4 klasių mokiniams prasidėjo energinga mankšta muzikos ritmu. Tai buvo puiki įžanga į šiandienos temą – „Linksmosios estafetės“, kurias vaikams vedė kūno kultūros mokytojai K. Balsys, J. Martyšovienė ir J. Burneikienė. Mokiniai dalyvavo įvairiose smagiose rungtyse, po kurių vaikai sugrįžo į klases pasistiprinti. Rezultatų paskelbimo belaukdamos vienos komandos ilsėjosi, o geltonųjų komanda žaidė vandens karą, o raudonieji lepinosi skaniais ledais.

Dienos pabaigoje visos komandos susirinko aktų salėje, kur buvo paskelbti estafečių nugalėtojai. Pirmąsias vietas, surinkusios vienodą taškų skaičių, užėmė dvi komandos – „Geltonieji drugeliai“ ir „Žaibo krabai“. Antrąsias vietas, taip pat surinkusios vienodą taškų skaičių, pasidalino „Mėlynoji draugystė“ ir „Žalieji kūrėjai“.

Apdovanojimai buvo saldūs ir gaivūs – kiekviena komanda gavo dėžutę sausainių, gaiviųjų gėrimų ir diplomų. Šie prizai ne tik nudžiugino vaikus, bet ir paskatino juos dar labiau stengtis kitose veiklose. Po apdovanojimų dienos pabaigą vainikavo linksma diskoteka, kurioje vaikai galėjo atsipalaiduoti, šokti ir smagiai praleisti laiką su draugais.

Po tokios įdomios ir kupinos veiklų dienos, mokiniai nekantriai laukia kitų vasaros akademijos „Margas drugelis“ dienų, kurios žada dar daugiau nuotykių ir nepamirštamų įspūdžių.

Autorius:
Eglė Ryšytė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas